Elszállítjuk az építési hulladékot, törmeléket

Megkaptuk az engedélyt építési hulladék, törmelék elszállítására.

Amennyiben építkezésén hulladék, családi házánál felújításból származó törmelék keletkezik, amivel nem tud mit kezdeni, keressen minket, elszállítjuk.

 


Szarvaskő Községháza felújítás

Részlet a Szarvaskői Hírmondóból:

“A járókelő alig ismer rá a késő őszi napokban, alig két-három hét alatt felfrissített épületre. Új tetőszerkezetet, új cserepeket kapott. Az új vakolattal, festéssel és a fából készült lépcsőfeljáróval kiegészítve, mintha teljesen kicserélték volna. A gyors és szép munkát a Csuhai Bertalan vezette KVENTFAL Kft. végezte.

A Polgármester asszony azt reméli, ha lesz pályázati lehetőség, folytatódhatnak a munkálatok belül is.”


Hídfelújítás Szarvaskő

2015 nyarán került sor a Szarvaskőn az Eger patak feletti híd felújítására.

Részlet a Szarvaskői Hírmondóból:

Borsod-híd felújítása
Szarvaskő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Borsod-híd felújítására a Kventfal Kft. árajánlatát fogadja el. A döntést alátámasztó okok között szerepel, hogy a legkedvezőbb árajánlatot nyújtották be …”

 


Graefl-kastély homlokzatfelújítása Kétútköz

Az évtizedek óta romos állapotban lévő kastélyt 2013-ban vásárolta meg a jelenlegi tulajdonos és kezdte meg felújítását. Az épület homlokzati részének felújítására is sor került a hozzátartozó télikerttel és kilátótoronnyal együtt. A kivitelezési munkákat cégünk végezte.

A kastélyban lakosztályokat alakítottak ki, szállodaként fog működni.

 

2016. június 11-én, szombaton került sor a homlokzatszentelő ünnepségére.
Az ünnepségen a meghívott vendégek korhű viseletbe öltözve jelentek meg, a tulajdonosok századeleji miliőt varázsoltak a kastély kertjébe.
Ünnepi köszöntőt mondott dr. Fazekas Sándor földművelődésügyi miniszter.